Nieuws
Lekke band zorgt voor nieuwe inhaalrace De laatste start van de Dakar Rally 2014 is vandaag 122 kilometer uit het bivak. De laatste proef ga Lees meer »
Martin van den Brink doet het kalm aan na kort nachtje Een paar uur liggen en gaan maar weer. Martin van den Brink kon zich niet druk maken over het korte Lees meer »
Wuf van Ginkel in top tien  Wuf van Ginkel heeft de GINAF-rallytruck met een tiende tijd op zak in het bivak van Antofagas Lees meer »
Zonder problemen naar top tien klassering Etappe 10: Iquique – Antofagasta Vandaag was het eerste gedeelte van de etappe bijna gelijk Lees meer »
Effe Wuffen in voorlaatste etappe In de voorlaatste etappe van de Dakar Rally was er sprake van een ouderwets dagje ,,Wuffen”. Lees meer »
Het komende jaar zie ik wel zitten De start was vrijdag direct uit het bivak. Het eerste gedeelte van vandaag gaat over stenen! Pas na Lees meer »
Wij zijn Mammoet Rallysport en wij geven nooit op Urenlang leek het er sterk op dat de Dakar voor Martin van den Brink voorbij was. Met een kapotte ve Lees meer »
Geen grote problemen, wel lastige Het waren geen grote problemen waar Martin van den Brink in de tiende etappe van de Dakar tegenaan l Lees meer »
Smeltende leiding kost Van den Brink topklassering Martin van den Brink was hard op weg naar een topklassering in de achtste etappe van de Dakar 2014. Lees meer »
Fransman hindert Van den Brink meer dan duinen Een vervelende Fransman in een auto zat Martin van den Brink letterlijk dwars in de negende etappe v Lees meer »
Vanuit ArgentiniŽ over de Andes naar Chili Zeer vroeg vertrekken vandaag vanuit het bivak van Salta in Argentinië richting Chili. Van 1500 Lees meer »
Hugo en Bert verdienen een zwaar compliment De mooiste rit van deze Dakar Rally is voor velen die van vandaag (dinsdag). De beroemde aankomst in Lees meer »
Peter Nieuwenburg komt naar huis De gewonde rallyrijder uit het team van GINAF Rally Power vliegt via Salta en Buenos Aires naar Ma Lees meer »
Prima samenwerking in de duinen Wuf van Ginkel stapte vanavond tevreden uit de GINAF rallytruck. De 45-jarige Edervener stuurde de Lees meer »
Wuf van Ginkel klopt aan de deur Wuf van Ginkel heeft zich nadrukkelijk gemeld in de top van het vrachtwagenklassement. In de negend Lees meer »
Sjekkies draaien op saaie proef De zevende etappe was met 533 kilometer special best lang, maar Martin van den Brink kon er kort ove Lees meer »
Einde voor team Jos Smink De dag na de rustdag leek redelijk normaal te gaan verlopen voor de GINAF-gladiatoren. Wuf van Ginke Lees meer »
Brouwers met pauzes door snelle etappe Ondanks twee dringende sanitaire stops en een bandenstop onderweg raffelde Jack Brouwers de 533 kilo Lees meer »
Van den Brink verliest slechts een kwartiertje Martin van den Brink was terecht tevreden na afloop van de tweede etappe van de Dakar Rally. De Mamm Lees meer »
Van den Brink moe maar blij Uiterste voorzichtigheid was geboden in de derde etappe van de Dakar 2014 en Martin van den Brink hi Lees meer »
Van den Brink 400 kilometer zonder voorruit De vierde etappe van de Dakar 2014 kreeg voor Martin van den Brink en zijn mannen een bijzondere ext Lees meer »
Martin van den Brink: ,,Een zucht, en het was over geweest’’ Onafhankelijk van elkaar maar op hetzelfde punt maakten Martin van den Brink en Jack Brouwers in de Lees meer »
Gehaktdag voor GINAF Rally Power Het was woensdag ‘gehaktdag’ voor het team van GINAF Rally Power. De Ederveense rallyfor Lees meer »
Een lange zware dag Woensdagochtend om 09.00 uur vertrokken Wuf van Ginkel (511) en Jos Smink (514) vanuit de bivak van Lees meer »
Wuf en Jos slaan terug De mannen van GINAF Rally Power hebben karakter getoond in de vijfde etappe. Na de miserabele woe Lees meer »
GINAF Rally Power Team is terug in de strijd Vanochtend vroeg om 04.30 uur kwam Wuf van Ginkel (511) in het bivak van Chilecito na de zo zwaar ve Lees meer »
Slagveld in tweede etappe Wuf van Ginkel heeft zich knap staande gehouden in het slagveld van de tweede etappe. De equipe van Lees meer »
Gemengde gevoelens bij Ginaf Rally Power Maandagochtend om 8.00 uur vertrokken de GINAF-gladiotoren Wuf van Ginkel (511) en Jos Smink (514) u Lees meer »
Wuf van Ginkel in top tien Wuf van Ginkel heeft uitstekend gepresteerd in de derde etappe. De equipe van Wuf van Ginkel, Hugo Lees meer »
We hebben een prima dag gehad Een tevreden Wuf van Ginkel maakte vanuit San Juan de balans op van de derde etappe. Na 300 kilomet Lees meer »
Een mooie dag voor Wuf van Ginkel Dinsdagochtend vroeg om 09.00 uur vertrokken Wuf van Ginkel (511) en Jos Smink (514) vanuit de bivak Lees meer »
Dakar 2014: Van den Brink zonder risico’s door openingsdans Geen headsets, dus lastig communiceren. Veel moeten steken in de krappe bochten, dus wat tijd verlor Lees meer »
Wuf van Ginkel is terug op zijn plaats Wuf van Ginkel is weer terug waar hij wil zijn. ,,Mijn ding is rijden,'' zegt de 45-jarige Edervener Lees meer »
de Keuring Na de lange dag van gisteren in en rond het keuringspark ten zuiden van de stad Rosario, heerst er v Lees meer »
de Pers muskieten  Vanaf vandaag hopen we u regelmatig op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in Zuid-Ameri Lees meer »
We zijn er  Na de aankomst van de tweede vlucht van het GINAF Dakar Team vanuit Amsterdam was er een warm Lees meer »
Vervelend voor Edwin  Niet alleen Edwin van Ginkel baalt van zijn gedwongen afwezigheid. Ook Wuf van Ginkel is niet Lees meer »
GINAF-team op weg naar ArgentiniŽ  De tweede en laatste groep rallymannen van GINAF is op weg naar Argentinië. Nadat afgelo Lees meer »
Edwin van Ginkel niet naar Dakar Rally Edwin van Ginkel doet niet mee aan de Dakar Rally. De Scherpenzeler heeft vanmiddag de knoop doorgeh Lees meer »