Nieuws

Drie Lunterse bedrijven hebben de handen ineengeslagen om de inwoners te helpen met vragen op gebied van bijvoorbeeld verzekeringen, belastingen, toeslagen en notariaat.
Elke laatste vrijdag van de maand zijn, in het Westhoffhuis, tussen vier en vijf uur 's middags enkele medewerkers aanwezig van Assurantiekantoor De Groot, Van Putten Van Apeldoorn notarissen en Onderweegs & De Groot Accountants en Belastingadviseurs.

Inloopspreekuur_in_Westhoffhuis_voor_kosteloos_advies

,,Het doel van het inloopspreekuur is om inwoners te helpen met een korte vraag over bijvoorbeeld de hypotheek of schadeverzekering", geeft Evelien van den Broek namens het assurantiekantoor aan. Maar ook andere vragen over verzekeringen kunnen gesteld worden. ,,We willen op deze manier de inwoners van Lunteren en omgeving helpen met de vele ingewikkelde vragen die er spelen op financieel en juridisch gebied", vult notaris Hugo Drapers aan.
,,Op ons kantoor krijgen we veel vragen over schenken, erven, volmachten en samenlevingscontracten. We merken echt dat er een duidelijke behoefte is aan een vragendesk. Met dit inloopspreekuur spelen we hierop in."

Ook voor vragen over belastingen en subsidies kunnen de Lunteranen terecht in het Westhoffhuis. ,,Vooral op 28 maart, tijdens het eerste inloopspreekuur, verwachten we veel vragen over belastingen te krijgen. De aangifte moet immers voor 1 april worden ingediend. Maar ook (startende) ondernemers zijn van harte welkom tijdens het spreekuur", zegt Henk van Voorst namens het accountantskantoor.

Iedereen kan gebruik maken van het spreekuur. Jong, oud, particulier of (agrarisch) ondernemer. Tot de zomer is er elke laatste vrijdagmiddag van de maand tussen vier en vijf uur een medewerker van elk van de kantoren om de vragen te beantwoorden.
Vanzelfsprekend kan er buiten het spreekuur ook contact worden opgenomen met de kantoren. Bel of bezoek de website van Assurantiekantoor De Groot, Van Putten Van Apeldoorn notarissen en Onderweegs & De Groot Accountants en Belastingadviseurs voor meer informatie. Het eerste spreekuur is gepland op vrijdag 28 maart 2014.

Bijschrift foto
Van links naar rechts
Henk van Voorst (Onderweegs & De Groot), notaris Hugo Drapers, Evelien van den Broek (Assurantiekantoor De Groot), Gijs van Ginkel en Jan Mulder (beiden van Onderweegs & De Groot).