Nieuws
Tijdens zijn expositie in het Westhofhuis in Lunteren laat Henk Jan Witteveen het publiek kennismaken met de kunst’ IPad arT’. Van landschappen tot abstract werk, dit alles is te zien de hele maand februari.
De_kunst_van_IPad_arT 
Naast schilderen met olieverf of aquarelleren kun je ook met de Ipad kunst maken. Henk Jan Witteveen maakt veel gebruik van de Ipad en legt uit: “Tekenen en ontwerpen met de IPad is voor mij een compleet nieuwe ervaring. Met mijn vinger maak ik tekeningen en ontwerpen. Zo werk ik veel vrijer en expressiever dan met traditionele methoden. Deze vorm van kunst is een bijzondere combinatie van moderne en primitieve technieken.”
 
Tijdens de expositie in het Westhofhuis kunt u deze ‘Ipad arT’ bekijken. Het zijn landschappen, bloemen, stillevens en abstracte vormen. Alle werken zijn bijzonder kleurrijk en expressief. Henk Jan: “Inspiratie vind ik in Nederland, Engeland en Frankrijk. Maar ook in de vensterbank van onze overburen waar kleurrijke plantenpotten staan. Vaak begin ik een tekening met een kleurencombinatie en daarna ontstaat er een landschap of juist iets heel abstracts. En het handige van een iPad is dat ik overal aan de slag kan. Het is een hele andere manier van ontwerpen, maar ik wil eigenlijk niet anders meer!”