Nieuws
Het gebruik van de tablet of van de laptop is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Vele organisaties en instellingen zijn overgestapt op het gebruik van internet, onder andere banken en (lokale) overheden. Men wordt steeds meer geconfronteerd met kreten als internetbankieren, communiceren met de overheid via DigiD, mailen, social media, googelen, enzovoort. Als je hier niet aan meedoet raak je achterop ten opzichte van de ontwikkelingen in de huidige, digitale maatschappij. Maar dat is gelukkig te voorkomen!
 
Het Westhoffhuis is in januari 2015 gestart met digitale cursussen voor senioren in samenwerking met onder andere Senior Web, de Rabobank en SWO. Inmiddels hebben we ruim 100 cursisten met succes de basisvaardigheden aangeleerd. De cursisten waren in het algemeen enthousiast en vol bewondering over de mogelijkheden die men heeft ervaren.
 
Gezien het succes en de belangstelling geeft het Westhoffhuis wederom cursussen voor beginners. De cursussen zijn gericht op tablets (De Apple Ipad en de Samsung) en op Windows (8.1 / 10). Stap voor stap wordt u onder andere geleerd hoe om te gaan met het apparaat, hoe te internetten en te mailen en andere mogelijkheden.
 
Indien u mee wilt doen aan deze cursussen en dus ook de nieuwe, uitdagende ontwikkelingen in de digitale wereld wilt ontdekken, kunt u extra informatie en het inschrijfformulier verkrijgen in het Westhoffhuis op alle werkdagen tussen 09.00 uur en 12.00 uur. Bellen is dan ook mogelijk (telefoon 482992).