Nieuws

Biljartvereniging Westhoff maakt sinds kort gebruik van twee splinternieuwe biljarts in het Westhoffhuis. Om dat te vieren is op 6 februari een demonstratiewedstrijd georganiseerd. Hierbij speelde de heer Gert van Beek, een bekende subtopper (16e in de Europese-ranglijst), tegen telkens twee van de biljartvereniging.

De eerste partij was libre tegen Wout v.d. Brink en Kees Holland. Gert won deze partij met 100 caramboles in twee beurten.
De volgende partij was een één bandstoot partij die Gert speelde tegen Jan Pluimers en Frank Harfst, Gert won deze met 50 caramboles in 17 beurten.
De laatste partij was een drie banden partij tegen Klaas Ris en Henk v.d. Wal, ook deze partij werd door Gert gewonnen met 20 caramboles in 19 beurten.
Daarna toonde Gert ons nog hoe je moeilijke stoten op een makkelijke manier kunt maken.

Er waren ruim 30 belangstellenden en na een dankwoord door de voorzitter, de heer Theo Hannisse, gingen de leden zelf nog even het geleerde in de praktijk brengen.
Diegenen, die ook eens een kijkje willen nemen bij het biljarten, zijn van harte welkom op dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur.