Nieuws
Lezingen in het Westhoffhuis Door huisarts Bob van Heukelom   Moleculaire biologie is de wetenschap die zich bezighoudt me Lees meer »
Lezingen in het Westhoffhuis Door huisarts Bob van Heukelom   Moleculaire biologie is de wetenschap die zich bezighoudt me Lees meer »
Met de bus erop uit! Wilt u er wel eens uit, maar komt het er niet van? Vanaf januari 2019 organiseren vrijwilligers van Lees meer »
De Schakel Kerstshow Tovy en Joly Ruud en Jolanda Heijblom verzorgen een wervelende Kerstshow vol muziek, theater en kerstliedjes voor Lees meer »
Een goed advies Op het inloopspreekuur van september kwam er een ouder echtpaar het Westhoffhuis binnengewandeld. Z Lees meer »
In het Westhoffhuis: De kunst van IPad arT Tijdens zijn expositie in het Westhofhuis in Lunteren laat Henk Jan Witteveen het publiek kennismake Lees meer »
SSCVL en Rabobank zetten vrijwilligers Harry Kronenberg en Luuk Niessen hebben de afgelopen twee jaar veel ouderen wegwijs gemaakt in de we Lees meer »
Gezellig Herfstfair in het Westhoffhuis De donkere dagen zijn weer aangebroken en het wordt tijd voor gezellige kaarsjes op tafel en lange w Lees meer »
Buurtcentrum De Nieuwe Schakel in de stijgers De Schakel is het buurtcentrum van SSCVL, de Stichting voor Sociaal en Cultureel Vormingswerk, aan d Lees meer »
IVN natuurexpositie De natuur fotowerkgroep van ‘IVN Barneveld’ exposeert voor de eerste maal gedurende de Lees meer »
Cursus Bewust Beter Bewegen in Het Westhoffhuis Heeft u ook steeds lichamelijke klachten of ongemakken bij het bewegen? Heeft u al therapie gehad ma Lees meer »
Hulp aan huis bij problemen met de computer en de digitale diensten Heeft u problemen met uw laptop, tablet of smartphone, dan is het vanaf heden in Lunteren mogelijk o Lees meer »
Het digitaliseren van oude fotonegatieven of dia’s Altijd al uw oude fotonegatieven of dia ’s willen digitaliseren. Maar er tegenop zag en niet g Lees meer »
Gezocht: Enthousiaste hobbyisten voor Hobbymarkt in Westhoffhuis Zaterdag 26 november is er een Hobbymarkt in Lunteren. Deze wordt gehouden in Het Westhoffhuis aan d Lees meer »
Stijldansen in het Westhoffhuis Dansen is plezier voor twee en iedereen kan het leren. Iedere woensdagmorgen zijn er gezellige dansl Lees meer »
Buurtcentrum De Schakeldag op 28 mei 2016 Graag willen wij u uitnodigen voor De Schakeldag op 28 mei 2016. Wij willen er met elkaar een gezell Lees meer »
Inloopspreekuur Westhoffhuis De meesten van u hebben de aangifte inkomstenbelasting (IB) 2015 alweer de deur uit gedaan. Nu nog e Lees meer »
De overheid gaat steeds meer zaken digitaal regelen Er gaat binnenkort veel veranderen in de communicatie met de centrale en lokale overheden in ons lan Lees meer »
Spreekuur voor gratis advies in het Westhoffhuis. De aangifte inkomstenbelasting 2015 moet weer worden ingediend. In deze column willen wij daarom de Lees meer »
Mogelijke herziening Vermogensrendementsheffing box 3 per 201 Zoals u wellicht nog weet, hebben wij een aantal maanden geleden geadviseerd om bezwaar te maken teg Lees meer »
Het belang van meedoen met de nieuwe digitale wereld Het gebruik van de tablet of van de laptop is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Vele or Lees meer »
Kom Kennismaken met Yoga Wil je meer weten over yoga, leren hoe je zelf yoga kunt oefenen, beter omgaan met stress of flexibe Lees meer »
Nieuwe regeringsplannen, nieuwe vragen De vakantieperiode zit er voor de meeste mensen op. Prinsjesdag is alweer geweest. De regeringsplann Lees meer »
Indisch koken in buurtcentrum De Schakel De Indische keuken staat bekend om haar geurige gerechten die ook nog eens het water uit de mond lat Lees meer »
Zomerconcert Together in Westhoffhuis Maandagavond 6 juli verzorgt Gospelkoor Together een zomerconcert in het Westhoffhuis in Lunteren. Lees meer »
Kleine lettertjes van de annuleringsverzekering  Veel mensen hebben een doorlopende reisverzekering in combinatie met een doorlopende annulerin Lees meer »
Geld verdienen met een lening   Dat weet iedereen. Toch kan lenen van de ouders voor zowel ouders als kind voordelig zijn. Lees meer »
De Smaak van Van Gogh in Het Westhoffhuis Woensdag 27 mei staat Het Huiskamerdiner (Westhoffhuis) geheel in het teken van: De Smaak van Van Lees meer »
De aangiftetijd is begonnen: bespaar belasting Door de Belastingdienst is met ingang van dit jaar de termijn voor het indienen van de belastingaang Lees meer »
Cursus digitale fotografie In het Westhoffhuis te Lunteren start donderdag 15 januari een cursus digitale fotografie. Een cursu Lees meer »
Spreekuur De Vraagbaak ook in Westhoffhuis De Vraagbaak houdt vanaf maandag 6 oktober ook spreekuren in het Westhoffhuis te Lunteren. De spree Lees meer »
Beter presteren op school? In het Westhoffhuis is vrijdag 19 september de cursus schaken van start gegaan. De cursus is nog nie Lees meer »
Cursus biografie schrijven Donderdag 25 september, om 14.00 uur, start in het Westhoffhuis de cursus Biografie schrijven o.l.v. Lees meer »
Huiskamer SWO Heeft u behoefte aan ontmoeting en/of activiteiten? En bent u 70 plus, die zelfstandig woont? Dan is Lees meer »
De Huiskamer in De Schakel Oudere worden gestimuleerd zolang als mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Het aantal plaatsen in Lees meer »
Filmclub kinderen succes De eerste filmclub voor kinderen, woensdag 30 april in het Westhoffhuis, was een groot succes! De Lees meer »
Vrijwilliger(s) gezocht voor een gezellige Spellenmiddag met Kinderen! In Buurtcentrum de Schakel in Lunteren willen we gaan starten met een Spellenmiddag voor Kinderen tu Lees meer »
Danslessen in het Westhoffhuis De afgelopen weken vonden er in het Westhoffhuis bijzondere danslessen plaats. Jongens en meisjes va Lees meer »
Workshops Lekker koken met George in het Westhoffhuis Bent u aanwezig geweest op de Open dag van het nieuwe Westhoffhuis? Zo ja, dan hebt u, naast alle an Lees meer »
Nieuwe cursussen in het Westhoffhuis In het nieuwe Westhoffhuis in Lunteren starten binnenkort ook nieuwe cursussen. U kunt zich voor dez Lees meer »
Inloopspreekuur in het Westhoffhuis voor kosteloos advies Drie Lunterse bedrijven hebben de handen ineengeslagen om de inwoners te helpen met vragen op gebied Lees meer »
Westhoffhuis ontvangt het College van B & W Het college van burgemeester en wethouders bracht op dinsdag 25 februari een bezoek aan het nieuw ge Lees meer »
Demonstratiemiddag van de biljartvereniging Westhoff Biljartvereniging Westhoff maakt sinds kort gebruik van twee splinternieuwe biljarts in het Westhoff Lees meer »
Informatieavond in buurtcentrum De Schakel Voor drie Klompenpaden in Ede (tussen Lunteren en Ederveen) kunnen de vrijwilligersgroepen enkele ni Lees meer »
Nieuws van De Schakel en het Westhoffhuis Het inrichten van het nieuwe Westhoffhuis is in volle gang. Begin februari zullen de deuren geopend Lees meer »