Nieuws

Zondagmorgen 18 mei a.s. in uitzichttoren/natuurtheater de Koepel, Boslaan 90 te Lunteren is er voor de liefhebbers van Spaanse muziek een zeer gepassioneerd gipsy-flamenco concert van La Rosa. Deze groep heeft een programma met temperamentvolle zang en vlammend gitaarspel. Op het repertoire staan liederen uit Andalusië, de Sefardische (Spaans-Joodse) cultuur en composities van eigen hand.

ig_Flamenco_koffieconcert
Zangeres Astrid Duran weet haar publiek emotioneel diep te raken met haar rauwe karakteristieke stemgeluid. Men wordt ook getrakteerd op virtuoos snarenwerk van gitarist Manito. Tijdens het concert waant de luisteraar zich vanaf het eerste moment in mediterrane sferen. Speciaal voor dit concert geeft danseres Marianne de Bil een exclusief gastoptreden.
Het optreden is geheel akoestisch en intiem van karakter; bij gunstige weersomstandigheden wordt het eventueel in de openlucht gehouden. De aanvang is om 12.00 uur en de voorstelling duurt ruim een uur.
Liefde, jaloezie, verdriet en ‘la vida’ zijn veel bezongen onderwerpen. Kortom een koffieconcert voor 'warmbloedige' mensen!
www.la-rosa.nl
UITZICHTTOREN/NATUUR-THEATER DE KOEPEL
Het concert wordt in principe uitgevoerd op de 1e verdieping in de Koepel. Na afloop van dit temperamentvolle concert geniet u van een aangekleed kopje koffie. Gemotoriseerd verkeer in het Luntersche Buurtbosch is niet toegestaan dus de auto parkeren bij restaurant de Lunterse Boer of congrescentrum de Werelt en 5-10 minuten wandelen of op de fiets via het mooie rijwielpad naar de Koepel door het bos. In overleg met beheerder Jan den Otter (0653991872) kan voor mindervaliden een uitzondering worden gemaakt

18 mei om 12:00 uur toegangskaarten €15,00 p.p. via www.hetluntersebuurtbos.nl/kaartverkoop

Bron: Ede stad 29-04-2014