Nieuws

Van den Berg Tuinmachines – Bevestigingsmiddelen is verhuisd. Van de Stationsstraat ging het naar het bedrijfsverzamelgebouw op De Stroet. Aan de Kauwenhoven 70 heeft Peter van den Berg sinds begin februari zijn bedrijf gevestigd.
Ruimte om te groeien was een van de redenen. De andere om het bedrijf beter te presenteren en de gemakkelijke bereikbaarheid. Tel daarbij op de voldoende parkeermogelijkheden voor zijn klanten en de keuze voor het bedrijventerrein De Stroet is een logische.

Van_den_Berg_Tuinmachines

Op de begane grond is de werkplaats en de showroom. De trap op en men komt bij de afdeling bevestigingsmiddelen. Het kwaliteitsmerk Labor is nieuw in het assortiment. Er is een ruime keuze uit schroeven, pluggen, kit e.d. Kortom alles wat nodig is om dingen vakkundig en goed te bevestigen. Ook voor beschermende kleding en handschoenen kan men terecht op de verdieping.

Van den Berg is een o0fficieel Husqvarna dealer en in de showroom is dan ook een ruime keuze uit diverse tuinonderhoudsapparatuur. Van tuinmachines tot terrasverwarming in de showroom wordt de klant deskundig geadviseerd bij zijn keuze.
Met het naderende voorjaar komt de tuin weer tot leven. Tijd voor het plegen van onderhoud en ook het grasmaaien komt dan weer om de hoek kijken.
Een Robotmaaier is daarbij een handig hulpmiddel. Peter van den Berg adviseert graag en zorgt bij aankoop ook nog voor de aansluiting ervan bij de klant thuis.

Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden is het onderhoud en reparatie van tuinmachines en gereedschap. Onderhoud is van belang voor het functioneren van de machines. Het verhoogd het plezier ermee te werken en verlengt de levensduur ook nog eens.
Van den Berg heeft een haal- en bezorgservice voor de te onderhouden machines.
Voor meer informatie: tel. 06 – 131 622 , www.vandenbergtuinmacchines.nl