Nieuws
Bedrijven uit Lunteren en omgeving hoeven voor
kantoorartikelen niet ver te zoeken. ‘Van Holland Kantoor’, gevestigd aan de Schaepmanstraat 5, levert namelijk een compleet programma, van spreekwoordelijke paperclip tot complete inrichting. Met de entree van Henrieke Nab-van Holland versterkt de kantoorspecialist zijn positie op de markt. Henrieke zal samen met vader Jacob van Holland klanten alle gewenste producten leveren en service verlenen.
 
Regelmatig loopt ‘Van Holland Kantoor’ er tegenaan: klanten die niet
wisten dat er een Lunterse specialist in kantoorartikelen is. Dit laatste is begrijpelijk omdat Van Holland vanuit huis werkt. Veel bestellingen gaan online, veel advies geven we bij klanten op locatie.
Vandaar dat een eigen bedrijfsgebouw niet noodzakelijk is. Bijkomend
voordeel is dat we door onze geringe overhead scherpe prijzen kunnen bieden, aldus Henrieke Nab. Vaak blijkt ook de snelheid van leveren een pluspunt.
Als je kopieerpapier op is, wil je snel een nieuwe voorraad. Omdat we regionaal werken kan dat soms dezelfde dag nog worden geleverd.
 
‘Van Holland Kantoor’ heeft een jarenlange ervaring als het gaat om kantoorefficiency. Het bedrijf neemt complete werkplekinrichting voor zijn rekening. Daarbij zoekt men naar een mix van functionele en fraaie kantoorinrichting, waarbij het comfort van medewerkers voorop staat.
Veel kantoormedewerkers zijn acht uur per dag actief op of rond hun werkplek. Dan is het noodzaak om zo comfortabel mogelijk te werken. Een goed ingerichte werkplek verhoogt het werkplezier en verlaagt het ziekteverzuim, weet Henrieke Nab.
Als totaalleverancier biedt het bedrijf ook alle denkbare kantoorartikelen, printersupplies zijn een specialisme.
Op het gebied van toners kunnen veel bedrijven voordeliger en slimmer werken.
Op het moment is ‘Van Holland Kantoor’ bezig met een nieuw concept.
 
Dynamisch werken
Dynamische werkplekken zijn ideaal voor het nieuwe werken. Mensen worden uitgenodigd en gemotiveerd om meer en vaker te staan en te bewegen. Met dynamisch werken is een werkplek eenvoudig te transformeren van een comfortabel zit bureau naar een actieve sta werkplek. De razendsnelle verstelbaarheid van een werkblad en eenvoudige bediening
maakt afwisselend zittend en staand werken eenvoudig en aantrekkelijk. Het aantal zituren per dag van kantoorpersoneel wordt flink verminderd. Dit kantoormeubilair is een investering in gezondheid, productiviteit, creativiteit en werknemerstevredenheid.