Nieuws

Verwacht bij Van Harn Autoschade aan de Stroet geen grote hal met meerdere afdelingen. De werkplaats van autoschadebedrijf Van Harn is ruimschoots voldoende om samen met neef Gijsbert Bos alles te doen voor een tevreden klant. “Wij proberen het de klant echt tot in de puntjes naar de zin te maken”, stelt Ruth van Harn.
Van Harn begon in 1992 voor zichzelf in bedrijventerrein ‘de Stroet’ nadat hij daarvoor in het familiebedrijf, bij pa van Harn aan de Veenstraat, zijn eerste vaardigheden leerde. In 2000 bouwde hij het bedrijfspand uit tot de huidige werkplaats en kan daar sindsdien alles doen om zijn doel, die tevreden klant, te bereiken. “

Van_Harn_Autoschade

Kunststof onderdelen
Krijgt Van Harn het werk deels aangeleverd door garagebedrijven, ook de particuliere klant weet de weg naar ‘de Stroet’ te vinden. “We kunnen een schade natuurlijk gewoon aanpakken. Maar soms heeft een klant wensen. We denken graag mee en zoeken dan samen naar een passende oplossing. De klant vindt dat prettig en het geeft hem een goed gevoel”, legt Ruth uit. “Ook staat er, indien nodig, een vervangende auto klaar “.
Van Harn vertelt dat tegenwoordig veel onderdelen van kunststof zijn gemaakt. “Met de aanwezige moderne technieken kunnen schades, zoals scheuren, barstjes en deuken, door ons onzichtbaar gerepareerd worden. Dat scheelt enorm in de kosten, wat ook de verzekeraar graag ziet.
Verzekering
“En over de verzekeraar gesproken”, merkt van Harn op, “De klant is in principe bijna altijd vrij in keuze van het herstelbedrijf en wij hebben een goed contact met de meeste verzekeringsbedrijven.”
Samen met neef Gijsbert Bos verwerkt Van Harn complete schade’s. “We hebben een eigen spuitcabine en eigen kleurmakerij. Daarnaast beschikken we over een meet- en richtsysteem en kunnen we schade’s aan betreffende delen ook zelf repareren. Onze naam is bekend. De klant een supergoed gevoel geven is ons motto. En dat weten al heel veel mensen”.

Van Harn Autoschade
De Stroet 24
6741 PT Lunteren
T:0318-484365
E:autoschadevanharn@solcon.nl
www.autoschadevanharn.nl