Nieuws
Een bundeling van krachten, om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij blijven dezelfde service handhaven die men van ons gewend is.” Zo typeert Theo van den Brink (Drukkerij AMV) de overname van twee vertrouwde drukkerijen uit de omgeving. Per 1 september zijn Drukkerij Frouws uit Ede en Drukkerij Bout uit Barneveld onderdeel van de Lunterse drukkerij.
Samengaan_Drukkerij 
Bedrijventerrein De Stroet
Het personeel en het machinepark van Drukkerij Frouws en Drukkerij Bout vinden onderdak in het pand van AMV op het bedrijventerrein De Stroet in Lunteren. In Barneveld en Ede houden de beide drukkerijen op te bestaan. Samen gaat men verder als Drukkerij AMV aan de Kauwenhoven 5 in Lunteren.
De vertrouwde contactpersonen Theo van den Brink (drukkerij AMV), Jan Bout (drukkerij Bout) en Kosse Jonker (drukkerij Frouws) blijven het eerste aanspreekpunt voor hun relaties.
 
Collega’s
Drie namen (AMV, Bout en Frouws) staan voor jarenlange ervaring in de grafische industrie. Ook drie bedrijven die al ruim 30 jaar lang meer als collega dan als concurrent in dezelfde regio (de vormgeving en) het druk- en printwerk voor particulieren, bedrijven, verenigingen en instellingen verzorgen.
 
Eén plus twee is meer dan drie
In een steeds verder gedigitaliseerde wereld waardeert drukkerij AMV het persoonlijke contact met de klanten en de ervaring leert dat dit bij veel relaties wederkerig is. Door de schaalvergroting blijven de service en de klantgerichtheid gewaarborgd. Tegelijk biedt de uitbreiding ook kansen om het pakket dat drukkerij AMV aanbiedt op het gebied van vormgeving en drukwerk uit te breiden.
 
Welkom bij drukkerij AMV… voor familiedrukwerk, periodieken, boeken, feestgidsen, grafische vormgeving van drukwerk, websites en dergelijke en uiteraard het print- en drukwerk voor particulier, vereniging, kerk en bedrijf. info@drukkerij-amv.nl  tel. (0318) 48 40 74.