Nieuws
SIEPLO, fabrikant van innovatieve voersystemen uit Lunteren, presenteert op de LIV in Hardenberg het nieuwe model van de meng doseerwagen, de MC71.
SIEPLO_presenteert 
Van 25 t/m 27 november presenteert SIEPLO zijn nieuwste innovatie, de SIEPLO mengdoseerwagen model MC71, op de LIV te Hardenberg. Begin 2016 is dit nieuwe model ontwikkeld als aanvulling op de bestaande product range van de SIEPLO mengdoseerwagens.
Tussen de twee kleine huidige modellen, MC61 (300L) en MD61 (800L) was er een te groot verschil qua inhoud; dit nieuwe model heeft een inhoud van 550L. Door het kleine formaat is de wagen makkelijk hanteerbaar en heeft het een korte draaicirkel, hierdoor is de wagen goed te gebruiken in kleine stallen.
 
SIEPLO heeft zijn oorsprong in voersystemen voor de kalverhouderij, maar heeft de laatste jaren de producten doorontwikkeld waardoor deze ook geschikt zijn voor melkveehouders, stierenmesters en andere veehouders die gras, mais, stro en krachtvoer willen mengen en doseren.
Secuur mengen en doseren wordt steeds belangrijker. Steeds meer veehouders ontdekken de nauwkeurigheid en snelheid die het gebruik van een SIEPLO mengdoseerwagen met zich meebrengt.