Nieuws
SIEPLO’ (Bedrijventerrein De Stroet), fabrikant van innovatieve voersystemen, is voortdurend op zoek naar de beste ruwvoer oplossingen en verbeteringen van zijn producten. Op de ‘LIV Venray’ presenteerde het Lunterse bedrijf zijn nieuwste innovatie, de ‘SIEPLO Mengdoseerbak’ met gras optie. Hiermee wordt de mengdoseerbak nog breder inzetbaar en kunnen ook lange producten, zoals gras en hooi verwerkt worden.
 
Al enige tijd was de wens van gebruikers om ook lange producten te kunnen voeren. ‘SIEPLO’ wilde dit ontwikkelen met de eis dat het met hetzelfde vermogen vanaf shovel en trekker is aan te drijven. Na een intensieve ontwikkel- en testperiode is dit gelukt en zijn er aanpassingen gedaan aan de vorm van de bak, de messen op de vijzel en de frees. Vanaf nu is het mogelijk om het voer nog efficiënter te frezen, te mengen en te doseren.
 
Op korte termijn zullen de nieuwe machines standaard met de verbeterde freeswerking geleverd worden en kan deze bij de bestaande machines ingebouwd worden. Het gras snijden is een optie op de ‘SIEPLO Mengdoseerbak’.
Kijk voor meer informatie over deze innovatie op de website www.sieplo.nl