Nieuws
De tijd vliegt’, is een gevleugelde uitdrukking. Inderdaad, ‘Waar blijft de tijd’, heeft Roelof van Middendorp de afgelopen weken wel eens gedacht. Zijn reclamestudio ‘RVM Reclame’ bestaat inmiddels tien jaar. Sinds 2013 is het gevestigd op het bederijventerrein ‘De Stroet’ in Lunteren. Daarmee nestelde Roelof zich weer in de buurt van zijn geboortegrond De Valk.
RVM_Reclame_viert_eerste_lustrum 
No-nonsense mentaliteit
Ooit begonnen als kok en via reclamebureaus in Barneveld terecht gekomen in het reclamevak. In 2007 werd de stap genomen voor zichzelf te starten. Zeewolde werd de uitvalsbasis en daar groeide ‘RVM Reclame’ in een omgeving met vele startende en groeiende bedrijven.
Na verloop van tijds bleef de geboorteomgeving trekken en zeven jaar geleden werd de stap gezet om een fonkelnieuw pand op ‘De Stroet’ te betrekken.
“Roelof toen bij de opening: “Het is leuk hier. Er lopen dagelijks mensen naar binnen. De een namens een landelijk keten, een ander zet de klompen bij de deur.”
Dit is anno 2017 niet veranderd. Aandacht voor de klant, betrokken zijn en de no-nonsense mentaliteit zijn de kracht van Roelof en zijn medewerkers gebleken.
 
Kennis delen
De ZZP-er, het bedrijf om de hoek of een landelijke organisatie, iedereen is bij ‘RVM Reclame’ gelijk. Open en eerlijk de klant zo goed mogelijk ten dienste te kunnen zijn is het motto.
Roelof over het reclamevak: “Als het gaat om reclame, is creativiteit cruciaal. Juist creativiteit stelt in staat om verschillen zichtbaar te maken. Veel klanten waarderen het dan ook bijzonder dat we op eigen initiatief met ideeën komen.”
“Er is meer dan werk! Er is ook zoiets als inspiratie. Als wij innovaties tegenkomen in ons vakgebied die voor de klant interessant zijn, stellen wij die op de hoogte. Kennis delen met klanten is voor ons een gewoonte geworden.”
 
Betrokken zijn
Voorbeelden van de nieuwste ontwikkelingen zijn onder meer: de digitale reclame, let reclame. Volgens Roelof zijn er geen beperkingen. Complete bedrijfsauto’s, van wel formaat dan ook, worden geheel voorzien in de huisstijl.
Momenteel werkt ‘RVM Reclame’ aan een proces om de nieuwe politieauto’s te bekleden. Dit wordt in samenwerking gedaan met een bedrijf uit Deventer.
Veelzijdig zijn, het volgen van de ontwikkelingen in het vak en betrokken zijn met de wensen en mogelijkheden van de klant. Dit maakt dat ‘RVM Reclame’ een eigen positie heeft verworven in Lunteren en ver daar buiten.