Nieuws
Steeds meer banken verdwijnen. Maar mensen willen nog steeds graag spontaan een bank bij hun in de buurt binnenlopen. Zonder afspraak. Loop daarom eens binnen bij DBA advies, Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Voor een korte vraag, een persoonlijk advies, of hulp bij uw bankzaken. Ze nemen alle tijd voor u.
 
Op dit moment is er een mooie actie: U krijgt € 50,- spaargeld cadeau als u een Betaalrekening opent bij RegioBank.* Vindt u overstappen spannend? Niet nodig. Zij helpen u hier graag bij.
 
De bank bij u in de buurt
Bij RegioBank bent u altijd welkom. Voor een persoonlijk advies of gewoon omdat u een vraag heeft. En dat is wat klanten waarderen. Een bank in de buurt. Met een Adviseur die u kent en uw taal spreekt. RegioBank is niet voor niets uitgeroepen tot de meest klantgerichte bank van Nederland.**
 
Een complete betaalrekening
Bij de Regiobank betaalrekening krijgt u alles wat u nodig heeft om uw bankzaken te regelen zoals u dat wilt. Met onze mobiele app heeft u RegioBank in uw binnenzak, kunt u overal uw saldo checken en meteen geld overmaken. Maakt u liever gebruik van overschrijvingsformulieren en papieren afschriften, dan kan dat natuurlijk ook. Wat u ook kiest, u zit sowieso goed bij RegioBank.
 
* Deze actie loopt van 1 oktober 2016 tot en met 31 januari 2017. Alleen in combinatie met een RegioBank spaarrekening. Stap over en laat uw inkomen storten. Lees de voorwaarden op regiobank.nl/actievoorwaarden.
**RegioBank is de winnaar van de CCDNA Award 2016 in de categorie banken.