Nieuws

Dit jaar is het 10 jaar geleden dat Siebelink Machines werd opgericht. Tien jaar waarin het bedrijf mooie ontwikkelingen heeft doorgemaakt, waaronder de splitsing naar 2 bedrijven - Sieplo BV en Siebelink Machines BV – en de recente verhuizing naar industrieterrein ‘De Stroet’ te Lunteren.
Voor ons een reden om u uit te nodigen voor onze open dag.

Op deze mooie locatie, direct aan de A30, kunnen we onze klanten nog beter bedienen. Goed bereikbaar voor de klant, maar nog belangrijker een ruime werkplaats waar we optimale service kunnen verlenen en waarin de productie beter en efficiënter kan plaatsvinden. Kortom, we bevinden ons nu op een toegankelijke en ruime locatie grenzend aan het buitengebied waar onze klanten zich bevinden.

Sieplo BV ontwikkeld, produceert en verkoopt innovatieve voersystemen voor de kalverenhouderij en levert deze via dealers in binnen en buitenland.
Siebelink Machines BV richt zich op de verkoop en service van nieuwe en gebruikte minishovels en voersystemen aan de eindgebruiker.

U bent van harte uitgenodigd op onze open dag op 6 Juni 2014 van 13.00 tot 21.00uur.
Tijdens deze open dag kunt u een kijkje nemen op onze nieuwe locatie en hebben we diverse aanbiedingen van gebruikte voersystemen en andere machines. Uiteraard worden ook de nieuwe SIEPLO producten en Mustang knikladers gepresenteerd.
Bent u verhinderd op deze dag? U bent ook op een ander moment van harte welkom!

Nieuwe adresgegevens:
SIEPLO BV / Siebelink Machines BV
De Stroet 2
6741PT Lunteren