Nieuws

NDR Keukens is het jaar 2014 begonnen met een frisse start! De volledig nieuwe website is online en daarnaast is het gestart met een volledig nieuw concept: dekeukenveiling.com.
Met de nieuwe site wil Nico de Rooy laten zien dat hij alle klanten kan bedienen. Men kan bij hem terecht voor een luxe maatkeuken, maar daarnaast is er ook ruime keuze voor de ‘starter’, of voor diegenen met een beperkter budget. Ook in deze prijsklasse zijn er zeer fraaie keukens te realiseren. Nico wil benadrukken: “Een keuken hoeft niet altijd duur te zijn”.

Zoals men op de site kan zien is er ook ruim aandacht voor Renovatie.
Wil men alleen een apparaat vervangen of het werkblad vernieuwen, alles is
mogelijk. Ook voor handgrepen of onderdelen kan men bij NDR terecht.
Er wordt dus ook direct meegedacht in de termen van: consuminderen en duurzaamheid. Zijn uw keukenkastjes nog prima, maar wilt u toch een (defect) apparaat vervangen, bij NDR bent u aan het juiste adres.
Vooraf wordt eerst bekeken: is het apparaat echt versleten of is het wellicht nog
lonend om het te repareren?

Een geheel nieuw onderdeel bij NDR Keukens is dekeukenveiling.com. Op deze site, die u ook via ndrkeukens.nl kunt vinden, staan diverse zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Het kan gaan om een complete keuken tegen zeer scherpe prijs, of bijvoorbeeld een aanbieding van een apparaat of showroomkeuken. Regelmatig worden hier nieuwe deals geplaatst.
Voor wat betreft de aanbiedingen van complete keukens bent u niet gebonden aan de getoonde opstelling. Het is mogelijk deze aan te passen naar uw wensen voor wat betreft afmeting of kleur.

Zoals de naam al doet vermoeden gaat het dus om een veilingsite waarop u kunt
reageren door een artikel of keuken te ‘Reserveren’. Nico de Rooy neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om het e.e.a. nog verder toe te lichten of een afspraak te maken.
Het mag duidelijk zijn: NDR Keukens zit niet stil en gaat de toekomst met een frisse blik tegemoet.