Nieuws
 Licht is belangrijk. Buiten op straat, op de werkplek en in huis. Zonder licht kunnen we niet functioneren. Echter, het ene licht is het andere niet.
Op Bedrijventerrein De Stroet in Lunteren is daar het juiste adres voor. Het bedrijf ‘Lichtkunde’ van Jaco Goudriaan. Samen met zijn vrouw Henrike is het bedrijf opgezet en is het inmiddels een vertrouwde adviseur bij velen.
Lichtkunde_1
“Verlichting in uw woning of bedrijfspand is cruciaal”, geeft Jaco aan. Hij adviseert bedrijven en particulieren met een lichtplan in kantoor en huis. “Een goede verlichting is essentieel voor sfeer in huis en het goed functioneren op de werkplek.”
‘Lichtkunde’ is er voor het bedrijfsleven, maar ook de particulier kan er terecht. Verlichting bepaald de sfeer, daarom is het geven van goed advies een eerste vereiste.
Vervolgens wordt een doordacht verlichtingsplan uitgewerkt, dat aan de wensen van de gebruiker tegemoet komt. “Een goede verlichting veraangenaamd het thuis zijn. Ook op de werkplek is een doordacht verlichtingsplan bepalend voor de sfeer en de productiviteit.”
Niet alleen bedrijven, maar ook de particuliere sector schakelen ‘Lichtkunde’ meer en meer in. Het betreft dan veelal de woningen in het duurdere segment nieuw te bouwen woningen, maar ook voor het aanschaffen van een mooie lamp voor boven de eettafel kunt u terecht.
Jaco Goudriaan komt uit de installatietechniek en het technische aspect van een verlichtingsplan heeft voor hem geen geheimen.
Lichtkunde_2
Een eigen montageteam monteert Indien gewenst kan de verlichting vakkundig en volgens het afgesproken plan gemonteerd worden door Lichtkunde.
‘Lichtkunde’ denkt mee in duurzaamheid, in het zoveel mogelijk besparen van energie. De merken die zij voeren, zijn daar ook van doordrongen. Met een uitgebalanceerd lichtplan krijgt de klant het juiste licht op de juiste plaats. In dat plan kunnen worden ook slimme schakelingen opgenomen worden, zodat u alleen daardoor al energie bespaart!
‘Lichtkunde’ heeft een eigen webshop. “Dit kun je zien als de etalage van ons bedrijf en natuurlijk voor het makkelijk online bestellen van een lamp. Het is een webshop met verlichting voor het midden en hogere segment, voor binnen en buiten. De exclusiviteit vertaalt zich in de merken die wij voeren. Het aanbod is een bijzondere samenstelling van modern design- en mooie landelijke verlichting.
Jaco nodigt graag uit eens contact op te nemen: Lichtkunde, Kauwenhoven 38, 6741 PW Lunteren (Bedrijventerrein De Stroet). Tel.: 085-10 44 664, Mobiel: 06-30 22 29 29. E-mail: info@lichtkunde.nl