Nieuws
HAVÉ Verwarming’ is, na een zorgvuldig uitgevoerde selectieprocedure door een hiervoor speciaal samengestelde jury, geselecteerd als genomineerde voor de titel Onderneming van het Jaar van de gemeente Ede, in de categorie ‘Grootzakelijk’.
 
Genomineerde bedrijven onderscheiden zich op vlakken als innovatie, maatschappelijk ondernemen, personeelsbeleid of regionale betrokkenheid. Op 15 oktober organiseert Network Business Events in theater ‘de Reehorst’ het ‘Business Event Ede’ alwaar de awards worden uitgereikt.
HAVE_Verwarming_genomineerd_voor_onderneming_van_het_jaar 
Al ruim 135 jaar is deze Lunterse onderneming, in de rol van groothandel, dé specialist op het gebied van haarden, kachels en afvoermaterialen. Naast het bedienen van haarden- en kachelspecialisten door het hele land, zijn consumenten meer dan welkom om zich te oriënteren in het 1200 m2 grote ‘Experience Center’ in Lunteren. De uiteindelijke verkoop en installatie verloopt via de vakhandel.
 
‘HAVÉ Verwarming’ bestaat sinds 1883 en is Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier. Zusterbedrijf ‘HAVÉ Brandstoffen’ is bekend van de Esso tankstations in Lunteren.
Vandaag de dag staat Harm-Jan van Veldhuizen aan het roer bij HAVÉ. In 2010 nam hij het stokje over van zijn vader Geurt en inmiddels is hij de vijfde generatie.
Harm-Jan ziet de nominatie als een extra beloning voor het werk van zijn team: “De markt verandert continu, maar we werken met z’n allen iedere dag om succesvol te zijn. Daarom mag heel de Gemeente Ede weten dat hier een stel toppers werkt”.