Nieuws

HAVE Brandstoffen B.V. te Lunteren heeft, in nauwe samenwerking met de Esso handelaren Den Hartog B.V. te Groot Ammers en Vermeulen te Kampen, eerder deze maand een lange termijn overeenkomst gesloten ten behoeve van de verkoop van Esso brandstoffen aan tankstations. Gezamenlijk geven de drie partijen invulling aan de Branded Wholesale overeenkomst die met Esso is gesloten.

Deze Branded Wholesale overeenkomst geeft genoemde partijen het recht om dealer owned en company owned contracten te sluiten onder de merknamen Esso en Esso Express.
Vanuit deze optiek is de combinatie met Esso een perfecte mogelijkheid om de tankstationmarkt optimaal te benaderen. De kracht van een wereldwijde onderneming met een geweldig merk, wordt gecombineerd met de betrouwbaarheid en flexibiliteit van bovengenoemde ondernemingen.
Ook Esso is zeer positief over het bereikte resultaat. Alle betrokken partijen staan bekend als sterke, professionele en betrouwbare spelers in de oliemarkt. Deze overeenkomst sluit perfect aan op de strategie van Esso om Branded Wholesalers een belangrijke rol te bieden in de retailmarkt.

HAVE Brandstoffen maakt deel uit van de HAVE groep, waartoe ook zusteronderneming HAVE Verwarming behoort. Groothandel HAVE Verwarming levert haarden, kachels, afvoermaterialen en alle mogelijke toebehoren aan de vakhandel, terwijl HAVE Brandstoffen tot voor kort met drie eigen tankstations hoofdzakelijk B2C opereerde.
De Lunterse ondernemingen bestaan 131 jaar en zijn Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier.