Nieuws
De temperaturen dalen gestaag en de avonden worden weer langer. Tijd om de houtkachel aan te steken. Heerlijk, die warmte en gezellige sfeer! Helaas zorgen houtkachels ook nog weleens voor overlast. Jammer, want dit is doorgaans vrij eenvoudig te voorkomen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van goed hout en kennis van de juiste stooktechnieken. HAVÉ Verwarming hecht veel waarde aan verantwoord stoken en deelt daarom graag haar kennis over dit onderwerp met houtstokers in de regio Lunteren.
Gratis_houtstook_training-2 
Stoken kan iedereen, verantwoord stoken kan je leren
Denkt u dat u al heel goed stookt? Heel veel Nederlanders denken van wel, maar toch komt overlast regelmatig voor. Wij beloven een gezellige en leerzame training met tips & tricks om hout te besparen, de kachel sneller aan steken, schoorsteenbrand te voorkomen, schone kachelruiten én stoken terwijl er nagenoeg geen rook waarneembaar is.
 
Na twee succesvolle eerdere edities organiseert HAVÉ Verwarming op dinsdag 27 november opnieuw een stookavond waar u gratis aan deel mag nemen. De stookavond bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Na een warme ontvangst zullen we u middels een presentatie alles leren over verantwoord stoken. Hierbij behandelen we onderwerpen rondom vuur, verbranding, brandstof, kachels en leren we u verschillende stooktechnieken. Na een korte pauze mag u, onder begeleiding van een expert, de theorie in de praktijk brengen in ons Experience Center. Hier hebben wij ruim 300 haarden en kachels (deels al brandend) opgesteld staan. Wij leren u tijdens de stookavond meteen de fijne kneepjes van het vak en aan het einde van de avond bent u de expert op het gebied van verantwoord stoken.
 
Aanmelden
Bent u benieuwd hoe u op een goede manier kunt stoken? Of heeft u altijd al eens binnen willen kijken bij HAVÉ Verwarming? Meld u dan aan voor de stookavond op dinsdag 27 november 2018 via www.haveverwarming.nl/stookavond. Neem gerust familie, vrienden of buren mee!
 
Houtkachel Orientatiedag
Geniet u momenteel nog niet van de warmte van een houtkachel? Maar bent u wel op zoek naar een houtkachel? Kom dan op zaterdag 24 november naar de houtkachel orientatiedag bij HAVÉ Verwarming en laat u inspireren door onze ruime collectie. Tijdens deze dag wordt er, evenals op de stookavond, een presentatie gegeven over het verantwoord stoken van een houtkachel. Kijk voor meer informatie op www.haveverwarming.nl/orientatiedag-houtkachels of meld u direct (gratis) aan!