Nieuws

Added Value B.V. fiscaal juristen’, dit staat al enige tijd vermeld op de gevel op het pand aan de Stationsstraat in Lunteren. Voor velen een geheel onbekend bedrijf met een vakgebied dat even onbekend is, fiscaal juristen. 

Jan_Vink_en_Giel_Stomphorst

“Wij begeleiden bedrijven en particulieren op fiscaal gebied. Dat kan zijn met de belastingen, maar ook bij bedrijfsovernames en bijvoorbeeld schenkingen bij particulieren. Added Value betekent in het Nederlands toegevoegde waarde. Wij streven er naar telkens opnieuw van toegevoegde waarde te zijn voor onze klanten. Dit doen wij door pro-actief te adviseren en snel te reageren op nieuwe regelgeving.” Dit is in het kort de bedrijfsfilosofie van Jan Vink en Giel Stomphorst.

Meedenken, advies geven en de weg weten op fiscaal gebied en met name op het gebied van belastingen. Vooropgesteld is wel dat Jan en Giel niet op de stoel van de accountant gaan zitten. “Wij doen ons werk altijd in samenspraak met de klant en zijn accountant.”
Wat houdt het werk van Added Value B.V. eigenlijk in? Voor een deel bestaan de werkzaamheden bedrijven en particulieren uit de (financiële)problemen trachten te helpen, bijvoorbeeld met de belasting. Je ziet er geen gat meer in, de problemen groeien je boven je hoofd.
‘Help!’, staat er groot op het voorhoofd van de klant. Added Value B.V. maakt dan weer licht in de duisternis, wijst de weg naar het einde van de tunnel. “Wat wij doen is dingen aandragen waar de klant niet aan gedacht heeft. De problemen opsplitsen in overzichtelijke proporties. De klant wordt in het gehele traject door ons begeleid. Is het afgesproken traject gevolgd, dan houdt ons werk ook op. We helpen de klant binnen de wettelijke mogelijkheden die we hebben. Wij zijn fiscaal juristen.”

Jan en Giel trachten er te zijn voor de klant. Het is niet altijd kommer en kwel wat er op hun bord komt. Particulieren kloppen ook bij het bedrijf aan de Stationsstraat aan. Het kan dan zijn voor informatie over bijvoorbeeld schenkingen. Een traject dat al meerdere malen is begeleid. Ook bedrijfsovernames of fusies zijn projecten waar Added Value B.V. haar sporen in heeft verdiend. Denk hierbij ook aan een herstructurering van het bedrijf. Ook voor een second opinion van uw fiscale zaken kunt u er terecht.
Waarmee ze ook worden geconfronteerd, altijd staat voorop dat er een klik met de klant dient te zijn. “Het is een kwestie van vertrouwen. Wij begeleiden de klant en adviseren. De klant staat altijd boven aan en met hem stellen we een plan op. Wat gaan we doen? Hoe gaat het traject eruit zien? Wij zijn open en oprecht, dat verwachten we van de klant ook. Het is een kwestie van wederzijds vertrouwen.”