Nieuws
Reclamebureau ‘Novente concept en creatie’, o.a. gevestigd op bedrijventerrein ‘De Stroet’ (Lunteren), kan terugzien op een geslaagde office warming. Op woensdag 21 juni jl. waren relaties, familie en vrienden uitgenodigd om nader kennis te maken met de medewerkers en het nieuwe onderkomen aan de Marktstraat 17 in Nunspeet.
 
De dag dat de meteorologische zomer begon, waren de omstandigheden daar ook naar. Het gaf ‘Novente’ de gelegenheid om haar gasten in de tuin te verwelkomen voor een hapje en een drankje. Een ideaal moment ook voor de aanwezige ondernemers om onderling te netwerken. Tussendoor was er grote interesse voor het interieur van het creatieve bureau. Het Nunspeetse kantoor aan de Marktstraat vormt de hoofdvestiging van ‘Novente’, dat in Staphorst en Lunteren nevenvestigingen heeft.
 
Veertien medewerkers, verdeeld over de drie vestigingen, houden zich dagelijks bezig met concept en creatie voor een uiteenlopende klantenkring in zowel de profit- als non-profit sector. Dat resulteert in een gevarieerd portfolio. Van websites tot magazines, van huisstijlen tot complete campagnes. Online en offline. Meer hierover in het kersverse magazine dat Novente heeft uitgegeven en op aanvraag beschikbaar is.
 
Novente concept en creatie ontstond afgelopen voorjaar uit een fusie tussen het Nunspeetse ‘Denk Creatief’ en ‘Novente vormgevers’ en ‘Qompassie’, beiden uit Lunteren. Sinds april 2017 is ‘Novente’ gevestigd in de monumentale boerderij aan de Marktstraat in Nunspeet. In het verleden was het ‘Veluws Diorama’ hier gehuisvest en, meer recent, ‘Notariaat Schwankhaus’.
 
In Lunteren is ‘Novente’ gevestigd op bedrijventerrein De Stroet, Kauwenhoven 5.