Nieuws
De eerste reactie van eigenaar Jaap van den Dikkenberg over het verloop van ‘zijn’ open dag is veelzeggend. Op vrijdag 5 juli jl. wisten zo’n vijfhonderd belangstellenden de weg te vinden naar het nieuwe onderkomen van Dikkenberg las & montage.
Dikkenberg_las 
Vrienden, families, relaties en buren: iedereen kreeg een indruk van hoe het werkproces in een modern las- en montagebedrijf verloopt. Er waren diverse demonstraties. Zo kon je zien hoe een rvs-uitlaat wordt gemaakt, kon je meekijken bij de tekentafel en mocht je zelf je kunsten vertonen aan de lastafel. De kinderen vermaakten zich op het springkussen en de trampoline. Ook een ritje in de legertruck was populair.
 
De verhuizing naar de Goorweg 15 in Lunteren was hard nodig, zegt Jaap van den Dikkenberg. “Na twintig jaar bood de vorige locatie ons niet meer genoeg ruimte. We hebben nu vijf keer zoveel ruimte en een grotere buitenopslag. De nieuwe hal voldoet aan alle standaarden en is gebouwd voor de toekomst. Veel licht (led), frisse lucht, in een groene omgeving. En we kunnen veel efficienter werken, mede dankzij een bovenloopkraan.”
 
Het werk voor particulieren en bedrijven blijft hetzelfde. Dikkenberg las & montage maakt allerlei soorten staalconstructies, trappen, bordessen, hekwerken en zendmasten. Ook doet het Lunterse bedrijf aan truckstyling en levert men dak- en gevelbeplating voor nieuwbouw en verbouw.