Nieuws
Het bedrijventerrein ‘De Stroet’ telt tietallen ondernemingen. Eén ervan is ‘Carrosseriewerk Van de Weijer’ aan De Stroet 4. Het is een universeel bedrijf dat werkt voor bedrijven (groot en klein). Het staat garant voor maatwerk oplossingen voor haar klanten.
De_veelzijdigheid_bij_Carrosseriewerk_Van_de_Weijer
‘Carrosseriewerk Van de Weijer’ is in 1996 opgericht in Putten en heeft op ‘De Stroet’ in Lunteren haar tweede vestiging. Deze is voorzien van een bedrijfswagenspuiterij en schadeafdeling.
Het is een goed uitgeruste onderdeel van ‘Carrosseriewerk Van de Weijer’ met een schadeherstel-werkplaats om de carrosserie of een compleet voertuig in elk gewenste kleur af te werken. Hiervoor zijn twee moderne spuitcabines beschikbaar waar voertuigen tot een lengte van 20 meter moeiteloos kunnen worden afgewerkt.
In de carrosseriewerkplaats worden bestel- en vrachtwagens geheel naar de wensen van klanten ingericht en afgewerkt. Gesloten carrosserieën bijvoorbeeld kunnen worden uitgevoerd met verschillende vloeren, dak systemen en deuren en/of een laadklep naar keuze.
‘Carrosseriewerk Van de Weijer’ biedt haar klanten een totaal pakket waaronder ook bedrijfswageninrichting valt. Ook hier is maatwerk een eerste vereiste. Deze worden ‘in-house’ verzorgd en kan onbeperkt worden uitgebreid met alle opties. Materiaalkeuze, afwerking, ladeblokken of vakverdeling wordt afgestemd met de klant/gebruiker voor een optimaal gebruikscomfort.
Keuringen LPK/ALK
Voor deskundige keuring, onderhoud en reparaties kunt u ook terecht bij ‘Carrosseriewerk Van de Weijer’. Zij zijn aangesloten bij het ALK keurmerk, voor autolaadkraankeuringen, en LPK keurmerk, voor laadklepkeuringen en hebben hiervoor speciaal opgeleide keurmeesters in dienst.
Info: Carrosseriewerk Van de Weijer B.V. (Vestiging Lunteren)
De Stroet 4, 6741 PT Lunteren, Tel.: 0318 – 48 37 41