Nieuws
In 1989 startte Gerard Roseboom zijn gelijknamige autobedrijf en vrijdag 7 april 2017 neemt hij er afscheid van. Sinds begin januari van dit jaar is ‘Autobedrijf Roseboom’ overgegaan in handen van broer Bertjan en zijn zoon Gerwald. Klanten kunnen op 7 april, tussen 14.00 en 21.00 uur, kennis komen maken met de nieuwe eigenaren en tegelijkertijd Gerard de hand drukken.
Autobedrijf_Roseboom_in_Andere_handen
Gerard (rechts) druk zijn broer Bertjan de hand, zoon Gerwald kijkt toe.
 
Gerard Roseboom startte op het terrein van zijn ouders aan de Vaarkampseweg het autobedrijf. Zijn enthousiasme, de service en het leveren van kwaliteit deden het bedrijf groeien. In 2004 werd het huidige pand op bedrijventerrein ‘De Stroet’ betrokken. Meer mogelijkheden om te groeien, goede bereikbaarheid en de centrale ligging naast de afrit van de A30 waren redenen van deze verhuizing.
 
‘Autobedrijf Roseboom’ heeft de afgelopen jaren al bewezen dat het een goed adres is voor alle reparaties en APK van personenauto's en lichte bedrijfsauto's.
Ook kan de klant bij de vestiging op het bedrijventerrein De Stroet terecht voor nieuwe en gebruikte auto's. Wie op zoek is naar een auto kan vrijblijvend binnenlopen op de Stroet 38 voor advies en informatie.
 
Op de uitnodiging voor de bedrijfsoverdracht geeft Gerard aan dat hij het bedrijf niet zomaar uit handen geeft. Maar dat het bij zijn broer Bertjan en zijn zoon Gerwald ‘Autobedrijf Roseboom’ in goede en deskundige handen is.
Vrijdag 7 april is dan de tijd om even terug te blikken, maar vooral ook om vooruit te kijken.