Nieuws
Dikkenberg las & montage klaar voor de toekomst De eerste reactie van eigenaar Jaap van den Dikkenberg over het verloop van ‘zijn’ open Lees meer »
De Valk Wekerom (g)roeit tegen de stroom in Mei 2019 - Coöperatie “De Valk Wekerom” UA heeft over 2018 een prima resultaat gebo Lees meer »
Gratis houtstook training voor alle Lunteranen met een houtkachel De temperaturen dalen gestaag en de avonden worden weer langer. Tijd om de houtkachel aan te steken. Lees meer »
Gratis houtstook training voor alle Lunteranen met een houtkachel De temperaturen dalen gestaag en de avonden worden weer langer. Tijd om de houtkachel aan te steken. Lees meer »
Nieuwe Sieplo Freesbak op RMV en Eurotier ‘SIEPLO’, fabrikant van innovatieve voersystemen uit Lunteren, presenteert op de beurzen Lees meer »
HAVÉ Verwarming genomineerd voor onderneming van het jaar HAVÉ Verwarming’ is, na een zorgvuldig uitgevoerde selectieprocedure door een hiervoor Lees meer »
Uitbreiding bedrijventerrein De Stroet Lunteren stap dichterbij De uitbreiding van bedrijventerrein De Stroet in Lunteren met ongeveer drie hectare is een stap dich Lees meer »
Sieplo voersystemen wint ‘onderneming van het jaar 2017’ prijs Na een lang-durig selectieproces, wat in het voorjaar is gestart, is van de MKB ondernemingen in de Lees meer »
RVM Reclame viert eerste lustrum   De tijd vliegt’, is een gevleugelde uitdrukking. Inderdaad, ‘Waar blijft de tijd’, Lees meer »
Samengaan Drukkerij AMV met Drukkerij Bout en Drukkerij Frouws Een bundeling van krachten, om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij blijven dezelfde se Lees meer »
De veelzijdigheid bij Carrosseriewerk Van de Weijer Het bedrijventerrein ‘De Stroet’ telt tietallen ondernemingen. Eén ervan is &lsqu Lees meer »
Geslaagde office warming reclamebureau Novente Reclamebureau ‘Novente concept en creatie’, o.a. gevestigd op bedrijventerrein ‘De Lees meer »
Autobedrijf Roseboom in Andere handen In 1989 startte Gerard Roseboom zijn gelijknamige autobedrijf en vrijdag 7 april 2017 neemt hij er a Lees meer »
Totale onkruidbestrijding bij Jur Soetendaal V.O.F Bij ‘Jur Soetendaal’ behoort het innoveren tot de bedrijfscultuur. Steeds is men er op z Lees meer »
 SIEPLO Mengdoseerbak nu ook geschikt voor gras snijden, mengen en voeren SIEPLO’ (Bedrijventerrein De Stroet), fabrikant van innovatieve voersystemen, is voortdurend o Lees meer »
Ard Jan van Manen start poetsbedrijfje Vele autorijders zijn zuinig op hun bezit. Mooi en glimmend is wat ze graag zien. Hiervoor kan men v Lees meer »
Broodje De Stroet’ bij Esso De Stroet Sinds deze week heeft ‘Esso De Stroet’ haar assortiment uitgebreid met een speciale boor Lees meer »
Van Holland Kantoor is dé totaalleverancier voor bedrijven Bedrijven uit Lunteren en omgeving hoeven voor kantoorartikelen niet ver te zoeken. ‘Van Holl Lees meer »
 Torenkraanverhuur van start in Lunteren Met ingang van het nieuwe jaar zijn Jan Dirk en Ariena van Manen gestart met de verhuur van een mobi Lees meer »
Overstapweken van de RegioBank Steeds meer banken verdwijnen. Maar mensen willen nog steeds graag spontaan een bank bij hun in de b Lees meer »
Nieuwe Peugeot Bedrijfswagens voor Firma Kras Tec  Het aan de rand van Ede gevestigde ‘Kras Tec’ heeft twee nieuwe Peugeot’s Ex Lees meer »
 Lunteraan Dirk Bos neemt bouwbedrijf uit Amerongen over Dirk Bos (49) uit Lunteren neemt bouw- en aannemingsbedrijf B.C. Drost te Amerongen over van Bart Dr Lees meer »
 SIEPLO presenteert innovatie op de LIV Hardenberg Holland 2016 SIEPLO, fabrikant van innovatieve voersystemen uit Lunteren, presenteert op de LIV in Hardenberg het Lees meer »
Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs, aan de Boslaan 21, gaat haar dienstverlening nu Lees meer »
Pieter van Manen kweekt bijzondere planten De lente is in aantocht, tijd om de tuin weer op orde te brengen. Planten worden vervangen en nieuw Lees meer »
DBA advies en RegioBank naar Lunteren Dinsdag 1 maart opent RegioBank haar kantoor in Lunteren. De bank krijgt onderdak in het kantoor van Lees meer »
Zin en onzin van beleggen Beleggen? Dat is zo ingewikkeld.’ Of: ‘Het duurt zo lang voor je er voordeel van hebt.&r Lees meer »
Zegers Bouw neemt Jansen Gendringen over Zegers Bouw neemt aannemingsbedrijf Jansen Gendringen over. Een deel van het personeel verhuist mee. Lees meer »
Zegers bouwt aan toekomst door Marloes Kleijer (met dank aan Ede Stad) U ziet ze vast wel eens rondrijden, de bussen van Zege Lees meer »
Lichtkunde’: voor het juiste licht op de juiste plek  Licht is belangrijk. Buiten op straat, op de werkplek en in huis. Zonder licht kunnen we niet Lees meer »
Bassa Kroon dealer van Husqvarna Sinds enkele weken heeft Bassa (tuin)gereedschappen aan de Goorsteeg 19 in Lunteren het merk Husqvar Lees meer »
HAVE Verwarming genomineerd voor Nationale Business Succes Award HAVE Verwarming is door de nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot Lees meer »
Baldé’s Banden Service ook voor personenauto’s  Op de vraag waarin Baldé’ s Banden service zich onderscheidt van andere bandenfir Lees meer »
Veilig en vertrouwd met Blankespoor BV Nu het Energielabel van kracht is, kunt u Blankespoor Technische Installaties uit Lunteren inschakel Lees meer »
Nieuw gevestigd MABO Installatie Service Na 25 jaar te hebben gewerkt in loondienst maakt Martin Boers per 1 december de overstap naar een ei Lees meer »
Giel Stomphorst en Jan Vink van Added Value B.V. fiscaal juristen Added Value B.V. fiscaal juristen’, dit staat al enige tijd vermeld op de gevel op het pand aa Lees meer »
Schildersbedrijf Blankestijn over in andere handen Het is niet meer in te denken. Je start een schildersbedrijf en voor het plegen van een telefoontje Lees meer »
HAVE Brandstoffen B.V. wordt Esso groothandel HAVE Brandstoffen B.V. te Lunteren heeft, in nauwe samenwerking met de Esso handelaren Den Hartog B. Lees meer »
FSSC ISO 22000 certificaat voor Klaassen Ze hebben er hard voor moeten werken, met als beloning het fel begeerde FSSC ISO 22000 certificaat. Lees meer »
Siebelink Machines BV, De Stroet Lunteren Vanwege het tienjarige bestaan en de verhuizing naar het bedrijventerrein De Stroet hield Siebelink Lees meer »
Baldé’s Banden Service uitbreiding nieuwe locatie Het is al even geleden, maar Baldé’s Banden Service heeft haar personen-, bestel- en mo Lees meer »
Open dag Siebelink Machines BV, De Stroet Lunteren Dit jaar is het 10 jaar geleden dat Siebelink Machines werd opgericht. Tien jaar waarin het bedrijf Lees meer »
Kees Fokker neemt nieuwe bedrijfsauto in gebruik Bij Mastenbroek Auto’s in Lunteren werd een nieuwe Fiat bedrijfsauto overhandigd aan Kees Fokk Lees meer »
Van rolstoel naar eigen Autobedrijf Roseboom  Het klinkt misschien vreemd als je hoort dat iemand noodgedwongen een eigen bedrijf is begonne Lees meer »
Voor al uw drukwerk naar Drukkerij AMV De afkorting AMV van deze Lunterse drukkerij komt van de oorspronkelijke naamgever van dit grafische Lees meer »
Hoveniersbedrijf Kieft 25 jaar Aanleg en onderhoud van uw tuin zijn in goede handen bij Hoveniersbedrijf Kieft. Sinds 1 maart 1989, Lees meer »
Van den Berg Tuinmachines – Bevestigingsmiddelen verhuisd naar De Stroet Van den Berg Tuinmachines – Bevestigingsmiddelen is verhuisd. Van de Stationsstraat ging het n Lees meer »
AE-tech: specialist in auto-elektronica Wimjan van de Haar groeide op in het autobedrijf. Maar al snel ontdekte hij dat zijn voorliefde uitg Lees meer »
Van Harn Autoschade geeft de klant een goed gevoel Verwacht bij Van Harn Autoschade aan de Stroet geen grote hal met meerdere afdelingen. De werkplaats Lees meer »
NDR Keukens, een frisse start van 2014 NDR Keukens is het jaar 2014 begonnen met een frisse start! De volledig nieuwe website is online en Lees meer »
Van Milt Restauratie verricht huzarenstukje bij redding mozaïek Het is de blikvanger geworden van Wekerom. Het glasmozaïek De Zaaier op het nieuwe Kulturhus va Lees meer »
Fusieplannen Rabobank Januari is de maand van de goede voornemens. Op 15 januari heeft Rabobank Woudenberg-Lunteren samen Lees meer »