Nieuw initiatief van de Lunterse Bridgeclub

Bridge is volgens de vele honderdduizenden beoefenaars in Nederland één van de leukste kaartspellen. Je kunt het bovendien over de hele wereld beoefenen, want de spelregels zijn internationaal. Je kunt thuis bridgen, maar er zijn ook toernooien, bridgevakanties en natuurlijk de bridgeclubs. De meeste kranten hebben een bridgerubriek en je kunt bridgen op internet.

 

Het suces van bridge wordt door de Nederlandse Bridge Bond verklaard uit het feit dat bridgen je verstand helder houdt en je veel sociale contacten door het bridgen krijgt. Als je eenmaal met bridge begint, houd je nooit meer op!

 

Nu denken veel mensen dat bridge leren moeilijk is. De Lunterse Bridge Club wil een einde maken aan dit misverstand. Met medewerking van de Nederlandse Bridge Bond begint de club een cursus "Startersbridge". Hier leer je al kaartend spelenderwijs de eerste beginselen van bridge. Als het je bevalt, is de stap van de starters-bridgecursus naar de bridge-biedcursus zo gezet.

 

Tegen een geringe vergoeding ontvangt u alle benodigde materialen en wordt u begeleid door professionele docenten en clubleden. De cursus wordt op donderdagavond gedurende 10 weken gegeven, parallel aan onze vaste clubavond, van 14 januari t/m 18 maart 2010 aanvang 19.30 tot 22.30 uur in het Westhoffhuis te Lunteren. De eerste 2 avonden zijn ter kennismaking, daarna beslist u pas definitief tot deelname.

 

voor meer informatie: ga naar http://www.bridge.nl/ en kies "Bridge leren" waar u een leuk introductie filmpje aantreft. Daar vindt u ook meer informatie over Startersbridge.

 

Meer weten of opgeven?, neem contact op met onze wedstrijdleider Frans Vienerius, telefoon 0318-631406, email naar frans.vienerius@chello.nl of kom gewoon even langs op de donderdagavond in het Westhoffhuis! Vraag ook naar onze brochure.

 

Bridge: fitness for the mind