Het Stuivesteegje

Het Stuivesteegje is gelegen tussen het pand, Dorpsstraat 106, waar nu Zeeman Textiel in is gevestigd, en het winkelpand Dorpsstraat 104 (leegstaand)
Het Stuivesteegje loopt van de Dorpsstraat naar de Molenparkweg en is nu aan het einde zeer smal. In de 60er jaren was het pad tot aan de Molenparkweg geheel bereidbaar met paard en wagen.
De ingang van het pad was o.a. toegang tot de aan de Molenparkweg gelegen boerderij van Bart Scheur ( nu een bungalow waar dhr. v.d. Weerd woont op nr 23 )
Ook gaf het pad toegang aan de op het terrein van Anton Hoevelaken gelegen hooiberg en houtopslag. In dit pand aan de Dorpsstraat 114, nu een woonhuis waar mevr. van Laar woont, was destijds een winkel gevestigd met daarin een Klompenmaker.
Langs het pad stond destijds een mooie, ruim 2 meter hoge beuken haag. Het Stuivesteegje maakte deel uit van een voetpad naar Lunteren vanuit de Valk en Meulunteren. Een ander deel van dit pad loopt nu nog vanaf het doodlopende einde van de Valkseweg Oost, langs het rosarium van Villa Res Non Verba over de toegangsweg , langs het voormalige zandgat, naar de Mielweg. Vervolgens de Mielweg schuin oversteken loopt het pad naar beneden naar de Beukenlaan.
Dit pad liep tot voor enkele jaren door het bouwland, maar is verlegd evenwijdig aan het bosje van Martien en komt uit schuin tegenover huize "de Woudduif" Beukenlaan 2.